Healthy Soul

Holistisch Coach

Diensten

Ben je ervan overtuigd dat alles in het leven bestaat uit energie?

Dat alles met elkaar in verbinding staat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Een holistisch coach denkt niet in hokjes, maar ziet alles als geheel. Dat is ook de reden dat de diensten zich niet alleen beperken tot gesprekstherapie. Daar is immers lang niet altijd alles mee op te lossen. De oorzaak van een probleem kan zich namelijk op verschillende fronten bevinden: lichaam, geest, emotie en energie. En het gaat erom dat de oorzaak aangepakt wordt. Doe je dat niet dan zal het probleem in de meeste gevallen weer terug komen. Zie het als een pilletje die symptomen onderdrukt...stop je met het pilletje dan keren de symptomen terug. 

Samen met jou zoek ik naar de oorzaak en aan de hand daarvan bepalen we de juiste aanpak. Hoe die aanpak eruit ziet verschilt dus van persoon tot persoon en kan bestaan uit verschillende onderdelen:

  • Gesprekstherapie
  • Acupressuur
  • Reiki
  • Kleurentherapie (oa. chromotherapie en kristaltherapie)
  • Energetische huisreiniging (zie voor meer informatie de pagina: Energetische huisreiniging)

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie:

Mensen die meer rust en balans willen krijgen

Heb je vaak een onrustig gevoel of een gevoel van stress, dan is dat een aanslag op je lichaam. Het is bewezen dat stress ziekmakend is. Zaak dus om dat zoveel mogelijk te voorkomen. Stress/onrust kan vele oorzaken hebben. Misschien weet je zelf al waar het door komt, maar weet je niet hoe je het kunt oplossen. Het kan ook zijn dat je niét weet waar het vandaan komt en dat kan heel goed!  Lang niet iedereen weet namelijk dat een onrustig gevoel, slecht slapen ed. ook veroorzaakt kan worden door een verstoorde energie in huis. Ook dát kan ik voor je oplossen! Kortom, wat de oorzaak ook is, we zorgen ervoor dat het leven weer rustiger en mooier wordt!

Hooggevoelige volwassenen en kinderen

Iemand die hooggevoelig is neemt veel informatie uit de omgeving op en verwerkt deze dieper dan mensen die niet hooggevoelig zijn. De één heeft daar geen last van, de ander wel. Heb je er last van, word je overprikkeld en ervaar je problemen zoals angst, frustratie, onzekerheid, kwetsbaarheid en/of jezelf wegcijferen? Dan help ik je met het loslaten van ballast en het zoveel mogelijk voorkomen van nieuwe problemen. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is en kan ik jou helpen om ermee om te kunnen gaan.

Mensen met fibromyalgie

Iemand met fibromyalgie heeft last van chronische pijn in spieren en bindweefsel. Bijkomende klachten zijn: stijfheid, vermoeidheid, slaapstoornissen, stemmingswisselingen en krachtverlies. De klachten zijn erg wisselend van aard en wisselen ook van dag tot dag. Er zijn geen medicijnen voor, wat het moeilijk kan maken om met deze ziekte om te gaan. Uit ervaring weet ik hoe het is. Ik heb jaren geleden een bezoek gebracht aan een fibromyalgie consulente, waar ik helaas niets aan heb gehad. Niet dat ze haar werk niet goed deed, maar ze sprak niet uit ervaring. Zelf ben ik er in de loop der jaren achter gekomen dat er veel hulpmiddelen en tips zijn die het leven een stuk aangenamer kunnen maken. Kun je wel wat begeleiding gebruiken dan help ik je graag.

Ouders/opvoeders en kinderen

Er wordt tegenwoordig erg veel gevraagd van ouders en kinderen en het is niet altijd even makkelijk om dat goed in de hand te houden. Loop je tegen problemen aan in de opvoeding van je kind(eren), heb je moeite met bijvoorbeeld gezag, regels, grenzen stellen? Of heb je moeite om jezelf staande te houden? Dan help ik om de grip en de rust weer terug te krijgen. Ook als het gaat om gedragsproblemen van kinderen kunt u bij mij terecht. Hierbij is een holistische aanpak een groot voordeel. Gedragsproblemen kunnen namelijk ook voortkomen uit een verstoorde energie. Een verstoorde energie van de persoon en/of het huis (zie voor meer uitleg de pagina "Energetische huisreiniging).

Mensen met ASS (Autismespectrumstoornis)

Bij iemand met ASS is de informatieverwerking in de hersenen verstoord. Er zijn verschillende vormen en gradaties, maar leidt het voor jou of iemand uit je gezin tot problemen? Dan kan ik je helpen om meer structuur aan te brengen in je leven.