Healthy Soul

Holistisch Coach

Energetische huisreiniging

Ervaar je onrust in huis, voelt het niet prettig in je eigen huis of heb je last van lichamelijke klachten of slecht slapen? Dan kan het zijn dat de energie in je huis verstoord is.

Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  • aardstralen
  • electro smog
  • entiteiten
  • andere energetische belasting

 

Aardstralen in het kort uitgelegd

Er zijn verschillende soorten aardstralen, maar de aardstralen die het meest voorkomen en ook ziek makend zijn, zijn de wateraders.

Dat zijn eigenlijk kleine riviertjes onder de grond. (Daar worden ook waterpompen/putten op geslagen.) Door de wrijving van het water langs het zand en de keien worden de moleculen positief geladen. Die positief geladen deeltjes stralen uit naar boven waardoor je in huis ook veel positief geladen ionen krijgt. Positief geladen ionen zijn ziekmakend.

In de natuur zijn vooral negatief geladen ionen aanwezig, daarom is de natuur ook zo goed voor je gezondheid. 

Aardstralen maar ook elektrische apparatuur zorgen voor de negatief geladen ionen.

 

Elektrosmog

Elektrosmog is de verzamelnaam voor allerlei soorten elektromagnetische stralingen die het lichaam kunnen verstoren. Die straling wordt veroorzaakt door alle elektrische apparaten. Daaronder valt natuurlijk ook de draadloze apparatuur. Het is weliswaar super handig, maar het zorgt wel voor veel magnetische velden. Die straling beinvloed het zenuwstelsel, waardoor er een gevoel van stress kan ontstaan. Bouwt die stress zich op, dan kan dat ook weer tot lichamelijke problemen leiden.

Entiteiten

Entiteiten zijn zielen of wezens die geen fysiek lichaam meer hebben. Ze bevinden zich in de astrale sfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overleden familieleden, bekenden, dieren of vorige bewonders van het huis. Je kunt de aanwezigheid van entiteiten opmerken door bijvoorbeeld geluiden in huis, een koude windvlaag of een zachte aanraking. Dit hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar wanneer het de nachtrust verstoord of wanneer er huisgenoten bang van worden dan is het zaak om er wat aan te doen. 

Andere energetische belasting

Is er in een huis veel gebeurd op emotioneel gebied (of heeft zich een heftige gebeurtenis afgespeeld op de grond waar het huis gebouwd is) dan kan die energie daarvan ook blijven hangen. Het kan dus zijn dat het van de vorige bewoners afkomstig is. Misschien ben je zelf wel eens ergens binnen gekomen, waar je direct een onbehaaglijk gevoel kreeg, maar wat je niet kon plaatsen. Dat kan zo'n energie zijn. 

Al deze oorzaken kan ik opsporen en verhelpen. Een huisbezoek neemt ongeveer 2 uur in beslag.

Plan hier je afspraak online in!