Healthy Soul

Holistisch Coach

Over mij

 

"Ieder heeft zijn/haar levensverhaal, dat duidelijk maakt waarom je doet wat je doet." 

 

Ik ben Anitha Hemeltjen, geboren in Borculo op 5 december 1974. Ik ben gelukkig getrouwd, heb vier kinderen, twee biologische kinderen en twee stiefkinderen, die inmiddels allemaal volwassen zijn. De opvoeding van de kinderen heb ik dus in alle facetten doorgemaakt en ik vond het op wat hobbels na geweldig!

Naast het moederschap heb ik 16 jaar lang als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt, waarvan 12,5 jaar op een cluster 4 school (een school voor kinderen met ernstige gedrags- en/of psychiatrische problemen). Ook dit heb ik met veel plezier gedaan, maar dat betekent niet dat mijn leven van een leien dakje ging.

Aangezien ik hoogsensitief ben liep ik regelmatig tegen problemen/obstakels aan. Grenzen voor kinderen aangeven was meestal prima te doen, maar mijn eigen grenzen werden nogal eens overschreden (zowel door mijzelf als door anderen). Daarom ben ik me gaan verdiepen in manieren om hiermee om te kunnen gaan. Ik ben verschillende cursussen gaan volgen, waaronder intuïtieve ontwikkeling, reiki en emotioneel evenwicht training met behulp van acupressuur. Dit heeft me veel goeds gebracht! Het heeft me sterker gemaakt en ik ervaar veel meer rust en balans in mijn leven.

Het is niet zo dat er geen problemen (of beter: uitdagingen) meer op mijn pad komen, maar de manier waarop ik ermee om ga is nu totaal anders dan vroeger. Mijn missie is dan ook om anderen die problemen in hun dagelijks leven ervaren hierbij te helpen. Als het mij lukt, lukt het jou ook!

Plan hier je afspraak online in!