Healthy Soul

Holistisch Coach

Tarieven

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is een telefonisch gesprek of een WhatsApp contact, waarbij gekeken wordt wat de hulpvraag is en wat ik voor je kan betekenen. 

Dit gesprek is gratis!

edelstenen energieReiki behandeling van 1 uur

Wil je puur en alleen een reiki behandeling om in balans te komen, te ontspannen, pijn te verlichten, meer energie te krijgen of om een andere reden? Dan kom je bij mij in de praktijk en betaal je 60,- euro.

Holistisch Consult van 1,5 uur

Voor een Holistisch Consult kom je bij mij in de praktijk en betaal je 90,- euro.

Wat houdt zo'n consult in?

Afhankelijk van de hulpvraag én van jou als persoon kiezen we samen een bepaalde aanpak. Voor de één is het heel goed om middels een gesprek het verhaal kwijt te kunnen én om tips en adviezen te krijgen. Bij een ander kan het zijn dat ik de chakra's in balans breng en/of acupressuur toepas. Of is er een reiki behandeling of kleurentherapie gewenst. In veel gevallen worden er meerdere manieren gecombineerd. Hoe het gaat verlopen is dus niet van tevoren te voorspellen, dat maakt het juist "op maat gemaakt".  (Zie voor meer informatie de pagina diensten.)

Mocht je nu zelf heel graag een reiki behandeling willen, dan kan dat natuurlijk ook! Ik combineer het dan wel met extraatjes, zoals je hierboven hebt kunnen lezen.

Energetische huisreiniging

Bij een energetische huisreiniging kan, afhankelijk van de wens, het gehele huis gescreend worden op aardstralen, electrosmog, entiteiten en eventuele andere energetische belasting. Ik geef tips en adviezen en ik geef het huis een energetische reiniging. Dit alles neemt ongeveer 2 uur in beslag. (Zie voor meer informatie de pagina energetische huisreiniging.)

Hiervoor betaal je 125,- euro plus een kilometervergoeding van 23 cent per kilometer. 

Cadeaubonnen

Wil je eens iets anders dan anders cadeau geven, dan is een cadeaubon voor een holistisch consult wellicht een leuk idee! Of misschien wil iemand wel graag eens een reiki behandeling ervaren. Maar de cadeaubonnen kunnen ook voor een huisreiniging gebruikt worden. Je bepaalt zelf het bedrag en de bonnen zijn onbeperkt geldig!

Plan hier je afspraak online in!

Let op: wordt de afspraak binnen 24 uur van tevoren afgezegd of kom je niet opdagen dan ben ik genoodzaakt om 30% van de prijs in rekening te brengen.